Taleninstituut Apeldoorn

Ons taleninstituut Apeldoorn levert incompany taaltrainingen voor het bedrijfsleven in Apeldoorn. Van een spoedcursus Engels samen met uw collega’s tot een individuele taaltraining technisch Duits of zakelijk Russisch. Keuze uit vele talen voor vele sectoren. Werkt u in Apeldoorn? The Square Mile is uw taleninstituut in Apeldoorn!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Taal leren in ondernemende stad

De economische bedrijvigheid in Apeldoorn is groot. Zorg, ICT, toerisme, logistiek, clean tech, de maakindustrie: de stad huisvest ondernemers in alle soorten en maten. In welke sector werkt u, waar staat uw organisatie voor en welke zakelijke communicatiestijl past daarbij? Voor een succesvolle taaltraining leren wij uw bedrijf graag goed kennen. Daarom is taleninstituut Apeldoorn een groot voorstander van taaltrainingen op uw werkplek. Incompany taalcursussen zijn bovendien flexibel in te plannen, tijdens werktijd of in de avonduren. Een uitkomst voor organisaties in ondernemend Apeldoorn!

Maatwerk op zes gebieden

Een taaltraining heeft alleen effect als die past bij uw organisatie en bij uzelf. Daarom levert taleninstituut Apeldoorn alleen maatwerktaaltrainingen. Wij leveren maatwerk op zes gebieden en houden onder meer rekening met uw startniveau, uw leerdoelen en uw leerstijl. De trainingsvorm passen wij zó aan dat die voor u het beste is. Of u nu kiest voor een taaltraining financieel Engels, een taalcursus Nederlands en een spoedcursus zakelijk Duits. Wil u weten wat uw startniveau is? Doe de taalniveautest van ons taleninstituut in Apeldoorn.

Leren is leuk bij taleninstituut Apeldoorn

Taleninstituut Apeldoorn bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Wij combineren klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te verbeteren? Oefent u graag technieken voor zakelijk schrijven, vergaderen of telefoneren met een taaltrainer die inlevingsvermogen en humor heeft? Maak dan kennis met ons taalinstituut in Apeldoorn. Lees wat onze klanten over ons zeggen of neem direct contact op.