Taaltrainingen bij ABN AMRO

ABN Amro organiseert in 2019/20 Workshops Spreekvaardigheid Engels voor Personal Banking.

ABN Amro klanten spreken meerdere talen. Vaak voelen zij zich het prettigste wanneer zij hun bankzaken in het Engels kunnen bespreken. Soms is het zelfs noodzakelijk omdat zij weinig of geen Nederlands spreken.  En daarom biedt ABN Amro u een reeks workshops om u meer vertrouwen te geven in uw eigen Engelse taalvaardigheid!

Hoe werkt het?

Workshops (een reeks van 4 achtereenvolgende vrijdagen van 6 uur 1000-1630) worden vanaf juli op diverse locaties in het land aangeboden. Na inschrijving benaderen wij u voor een telefonisch intakegesprek . Vervolgens delen wij u in een groep van 6-10 deelnemers op basis van uw taalniveau, locatie en beschikbaarheid. Waar mogelijk houden wij ook rekening met uw specifieke vakgebied. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de training niet door.Workshops worden maandelijks gehouden vanaf juli.

Locatie: ABN Amro kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Hoe schrijf ik me in?

Het inschrijfformulier vindt u hieronder. Na ontvangst van deze informatie nemen wij contact op om een telefonische intake met je in te plannen. Bij vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen via de mail: abnamro@thesquaremile.nl