Taaltrainingen bij ABN AMRO

Wilt u uw carrièrekansen bij ABN AMRO vergroten? Verbeter dan uw taalvaardigheid in het Engels, Nederlands, Duits, Frans of Spaans met een maatwerktaaltraining van The Square Mile. Taalinstituut The Square Mile is contractleverancier van ABN AMRO. U kunt bij ons terecht voor een training op maat in vele talen, voor vele afdelingen en op vele locaties in Nederland. Hieronder leest u alle belangrijke informatie.

Maatwerktraining voor ABN AMRO-medewerkers

Als medewerker van ABN AMRO volgt u een praktische maatwerktraining met veel aandacht voor uw persoonlijke behoeften. U heeft de keuze uit een individuele training of een groepstraining met maximaal vijf andere ABN AMRO-collega’s. Uiteraard is een groepstraining alleen mogelijk als alle leerdoelen en niveaus overeenkomen. U volgt de training op de ABN AMRO-locatie waar u werkt.

Professionele taaltrainers in bankensector

Dankzij onze ervaring in de bankensector, beschikken wij over een professioneel relevant trainersnetwerk. Onze taaltrainers zijn hoogopgeleide (near)native speakers die bekend zijn met het financiële jargon en uw terminologie. De training en de trainingsmaterialen kunnen zij dus goed afstemmen op uw leerbehoeften.

Wat verwachten wij van u?

In de taaltrainingen van The Square Mile staan uw leerbehoeften, leerwensen en leervragen centraal. Daarom vragen wij u regelmatig om voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk en om gerichte feedback. Houdt u ook rekening met een verdubbeling van het aantal uren voor zelfstudie en oefenopdrachten. Schrijft u zich in voor een training van 30 uur? Dan besteedt u naast deze trainingsuren ook nog eens 30 uur aan zelfstudie.

Hoeveel kost een taaltraining?

Voor de taaltrainingen voor ABN AMRO hanteren wij vaste tarieven . Maakt u gebruik van uw persoonsgebonden opleidingsbudget, dan passen wij de duur van de training daarop aan. Wenst u een langere training, dan kunt u uw budget combineren met dat van uw collega’s. Een gemiddelde taaltraining duurt 30 tot 40 uur. Andere opties zijn in overleg mogelijk.

Bekijk ons trainingsaanbod

Ben u zich aan het oriënteren op een taaltraining? Bekijk dan ons trainingsaanbod in Talent2Grow of neem contact op met ons. In Talent2Grow kunt u zich direct inschrijven voor een taaltraining. Na uw inschrijving nodigen wij u uit voor een intakegesprek met de taaltrainer om uw taalniveau, leerdoelen en wensen vast te stellen. Op basis daarvan stellen wij samen met u een trainingsschema op maat op.

Vragen?
Voor meer informatie neemt u contact op met Kate Rose of Moninne Kellaghan via 071 – 532 3356 of abnamro@thesquaremile.nl .

Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.