Workshop Duits voor Blauw aan de Grens

Bij Politiemedewerkers in de grensregio bestaat behoefte aan het opfrissen van de basisbeginselen van het Duits en deze aan te vullen met vakgericht vocabulaire, zodat men met meer gemak in het Duits kan communiceren met Duitse collega’s of met bezoekers uit Duitsland, Polen of andere Oost-Europese landen. Vanuit het Project Internationalisering Politieonderwijs worden er voor Blauw een aantal praktijkgerichte workshops aangeboden. Het uitgangspunt is dat men het geleerde direct kan gebruiken in de praktijk. De workshops worden op twee niveaus gegeven. Twijfelt u over uw niveau?

Doet u dan ons self-assesment.

De workshops bestaan uit twee dagdelen, in de ochtend 9:00-12:30 of in de middag 13:00-16:30 uur. Er zijn verschillende startdata in juni, juli, augustus, september en oktober.

Klik op ‘reserveer nu’ en kies de gewenste startdatum. Vervolgens klikt u op het tijdstip dat onderaan verschijnt. U vult uw gegevens in en ontvangt automatisch een bevestiging van uw aanmelding.

LET OP: u selecteert alleen de startdatum! De tweede workshopdag vindt exact een week later plaats op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Hiervoor hoeft u zich niet apart aan te melden.

Duits voor Blauw aan de Grens – beginners (A0/A1-)

Doelgroep: mensen die geen Duits op de middelbare school gehad hebben en/of niet tot nauwelijks Duits spreken of verstaan.

Reserveer nu

Duits voor Blauw aan de Grens – basisgebruikers (A1/A2)

Doelgroep: mensen die Duits op de middelbare school gehad hebben en/of het vaak in het dagelijks leven of op het werk gebruiken. Vanuit deze basiskennis kan men al deelnemen aan een eenvoudig gesprek.

Reserveer nu