Rembrandt Fusies & Overnames

Rembrandt Fusies & Overnames is een onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit de begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen.

Steeds vaker zijn wij betrokken bij deals met een internationaal karakter, waarbij het Engels de voertaal is. Om onze cliënten ook in deze trajecten optimaal te kunnen begeleiden werken wij sinds 2010 samen met The Square Mile. Zij verzorgen voor ons taaltrainingen Engels waarbij in kleine groepen en met behulp van op ons vakgebied toegespitst materiaal wordt gewerkt aan zowel de spreek- als schrijfvaardigheid van onze medewerkers. Wij zijn erg tevreden over het maatwerk dat zij leveren en de kwaliteit van de trainingen. Wij bevelen The Square Mile dan ook van harte aan!

Zij verzorgen voor ons taaltrainingen Engels waarbij in kleine groepen en met behulp van op ons vakgebied toegespitst materiaal wordt gewerkt aan zowel de spreek- als schrijfvaardigheid van onze medewerkers. Wij zijn erg tevreden over het maatwerk dat zij leveren en de kwaliteit van de trainingen. Wij bevelen The Square Mile dan ook van harte aan!