Victor Cartagena

Victor Cartagena

Taaltrainingen Engels, Frans en Spaans in Arnhem

Victor Cartagena komt uit Honduras en woont sinds 2010 in Nederland. In Honduras volgde hij twee universitaire studies: Business Administration en Docent Engels. Vervolgens rondde hij in Frankrijk zijn studie af tot Docent Frans. Victor heeft een passie voor talen, mensen en culturen. Als kind droomde hij er al van om andere talen te spreken, de wereld te zien en culturele verschillen te begrijpen.

Plezier en zelfvertrouwen

Victor weet als geen ander hoe het is om een nieuwe taal te leren. Hij kent het leerproces, de uitdagingen, maar ook het plezier van het leren van een nieuwe taal. Het geeft hem energie als hij ziet dat zijn cursisten hun vaardigheden verbeteren en wanneer hun zelfvertrouwen groeit. Hij heeft door de jaren heen lesgegeven bij veel verschillende bedrijven en overheidsinstellingen en heeft ervaring met uiteenlopende branches.

Maatwerk en eigen materiaal

Victor baseert de inhoud van zijn lessen op wat zijn cursisten nodig hebben om beter te kunnen functioneren. Hij maakt dan ook graag gebruik van eigen materiaal van de cursist, zoals e-mails, rapporten en presentaties. Dit combineert hij met materiaal uit andere bronnen, zoals websites, TED Talks en podcasts. Maatwerk staat bij hem voorop. Ben je op zoek naar een breed ontwikkelde, enthousiaste trainer met een passie voor talen? Kies dan voor de taaltrainingen Engels, Frans of Spaans van Victor.