Trix Golsteijn

Taaltrainer in Amsterdam met liefde voor Rusland

Trix Golsteijn is een Ruslandkenner en een talenmens. In haar taaltrainingen Nederlands brengt zij de wereld naar je toe. Met een minimale woordenschat én zelfvertrouwen kun je al goed integreren, weet zij. Ze laat je de Nederlandse taal en cultuur ontdekken zoals ze zelf Russisch heeft geleerd. In het buitenland, in een wereld die nieuw voor haar was. Trix Golsteijn geeft haar taaltrainingen Nederlands vanuit Amsterdam en omstreken.

Een succesvolle taaltraining Nederlands is lawaaierig

Gezellig en lawaaierig. Zo ziet Trix Golsteijn haar taalcursussen Nederlands graag. Dat betekent dat zij een prettige leeromgeving heeft gecreëerd waarin iedereen Nederlands durft te spreken. Haar lessen zitten steevast gevuld met anderstalige IT’ers, bankiers en petrochemici. Dat is niet voor niets: Trix Golsteijn studeerde Ruslandkunde met als afstudeeronderwerp de oliepolitiek

Trix Golsteijn zet extra mile voor individuele aandacht

Deelnemers aan haar taaltrainingen Nederlands noemen haar een wandelend woordenboek. Verder heeft zij oprechte interesse en een olifantengeheugen. Wat mensen over zichzelf vertellen, onthoudt én gebruikt zij voor taal- en cultuurgebonden leervragen. Bij Trix Golsteijn is er altijd ruimte voor individuele aandacht. Zelfs buiten haar groepslessen in Amsterdam. Urgente taalgerelateerde integratievragen beantwoordt zij gewoon via de app.