San Li Stienstra

San Li Stienstra

Taaltrainer Nederlands in Amsterdam en omstreken

San Li Stienstra werkt nu zes jaar als taaltrainer. Eerst als taaltrainer Engels en Nederlands in Tokio, nu als taaltrainer NT1 en NT2 in Amsterdam. De taaltrainingen Nederlands die hij voor The Square Mile verzorgt, zijn stuk voor stuk uniek. San Li duikt in de wereld van zijn cursisten om erachter te komen wat zij nodig hebben. Iedereen is anders. De verschillende achtergronden en persoonlijkheden maken elke les bijzonder.

 San Li Stienstra biedt kwaliteit én flexibiliteit

San Li is van oorsprong antropoloog en bekend met verschillende landen, culturen en talen. Hij heeft zich diverse interviewtechnieken eigengemaakt, waardoor hij met veel mensen goed kan communiceren en veel voorkomende verschillen tussen talen herkent. Zijn communicatiestijl is rustig, open en vriendelijk. Daarbij is hij cultureel gevoelig, analytisch vaardig en buitengewoon flexibel. Maatwerk taaltrainingen verzorgen gaat hem natuurlijk af.

Taaltrainingen Nederlands voor diverse sectoren

De Nederlandse taal beter leren toepassen in het dagelijks leven: daar gaat het San Li om. Zijn taalcursussen Nederlands zijn daarom praktisch opgebouwd, met veel ruimte voor reflectie. Voor wie hij werkt? Politie, beveiliging, gezondheidszorg, techniek, ICT en telecom en ook bankwezen, overheid en semioverheid. Bij San Li Stienstra kun je zowel gespecialiseerde rapporten leren schrijven als de basis leren om een sociaal leven op te kunnen bouwen. In welke sector je ook werkt.