Petra Buckers

Petra Buckers

Taaltrainingen Nederlands in Leiden

Petra Buckers was zelf jarenlang expat. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om de taal van het land waar je woont goed te beheersen. Petra zorgt er dan ook voor dat ze haar lessen aanpast aan de wensen en behoeftes van haar cursisten, zodat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om sociaal Nederlands gaat of werkgerichte situaties; het belangrijkst vindt ze dat de lessen heel interessant zijn voor haar cursist. Maatwerk is wat ze leuk vindt!

Maatwerk voor elke sector

Petra heeft ervaring in verschillende sectoren, zoals ICT, marketing, overheid en logistiek. Ze ziet het als een uitdaging om elke les af te stemmen op het taalniveau en de belevingswereld van haar cursisten. Wat heeft iemand nodig om goed te kunnen functioneren? Welke grammaticale onderwerpen horen daarbij? Elke oefening in de les is relevant.

Plezier in de les

Petra houdt van plezier in haar lessen. Als haar cursisten zich comfortabel voelen en kunnen lachen, praten ze makkelijker en natuurlijker. Zo kan ze precies horen waar de verbeterpunten zitten en gaat het leren als vanzelf. Zowel online als face to face weet zij haar cursisten actief betrokken te houden. Ben je op zoek naar maatwerk van een bevlogen trainer die je met veel plezier aan het werk zet? Dan is een taaltraining Nederlands van Petra iets voor jou!