Lidia Barro Kooger

Lidia Barro Kooger

 Taaltrainingen Nederlands in Amsterdam

Lidia Barro Kooger begon haar carrière als juridisch secretaresse, maar besloot de switch te maken naar het taalonderwijs. Ze is beëdigd vertaler Spaans-NL-Spaans en begon van hieruit met Spaanse les geven aan volwassenen. Zo ontstond haar liefde voor het lesgeven. Een aantal jaren geleden rondde ze de opleiding tot docent NT2 af en sinds die tijd geeft ze met veel plezier les aan cursisten met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Lidia is geduldig en vindt het elke keer weer leuk om ervoor te zorgen dat er een sprankelende, levendige sfeer ontstaat in de lessen.

Positieve energie en interactie

Hoogopgeleide cursisten vragen vaak om wat meer uitdaging en authentiek materiaal. Lidia maakt graag gebruik van de interactie tussen haar cursisten. Een groepssfeer zorgt voor extra interactie en een dynamische sfeer waarin aandachtig geluisterd en geobserveerd moet worden. Door de cursisten veel van plaats te laten wisselen tijdens de les, wordt men keer op keer uitgedaagd. Actie en interactie zorgen voor een bruisende, positieve leeromgeving.

Lidia’s liefde voor diversiteit

Lidia groeide zelf op in een internationale omgeving. In het lesgeven aan anderstaligen vond zij haar liefde voor diversiteit terug. Ze vindt het prettig om in te zoomen op specifieke eisen van cursisten uit diverse branches. Dit vraagt elke keer weer om vernieuwing van kennis en houdt het lesgeven dynamisch. Ben je op zoek naar een enthousiaste, actieve en duidelijke trainer en wil je veel interactie tijdens de les? Kies dan voor de taaltrainingen Nederlands van Lidia.