Kristina Westphal

Kristina Westphal

Kristina Westphal is een enthousiaste en ervaren taaltrainer Zakelijk Engels en Communicatie. Haar lessen zijn leuk en leerzaam. Ze weet taalkennis en interculturele vaardigheden goed te combineren. Haar liefde voor talen is dan ook groot, evenals haar liefde voor mensen. Kristina is tweetalig opgevoed. Ze woonde en werkte in verschillende landen, onder meer als business consultant. Die ervaring gebruikt ze in haar taaltrainingen Engels.

 Effectief leren kan niet zonder plezier

Een interactieve aanpak die mensen betrekt, boeit en uitdaagt. Zo pakt Kristina haar taalcursussen Engels aan. Vanuit Leiden, Den Haag of Amsterdam zorgt ze voor relevantie, flexibiliteit én plezier in haar lessen. En dat werkt. We horen vaak terug dat Kristina goed inspeelt op individuele leerbehoeften. Fouten maken mag. Deze aanpak zorgt voor meer vertrouwen in taal- en communicatievaardigheid.

Kristina Westphal maakt puur maatwerk

Maatwerktaaltrainingen, daarvoor kun je bij uitstek terecht bij The Square Mile en zeker ook bij Kristina. Na de intake richt zij het programma in op basis van individuele leerwensen, leerstijl en leerdoelen. Zij werkt vooral met voorbeelden en materialen die deelnemers zelf inbrengen. Puur maatwerk dus. Bij Kristina Westphal leer je actief door te doen. Dat verhoogt de betrokkenheid en bruikbaarheid in de praktijk.