Kristel Snellen

Kristel Snellen

Kristel Snellen werkt sinds 2019 bij The Square Mile als trainingsmanager. Zij weet hoe belangrijk alle schakels zijn bij het organiseren van op maat gemaakte taaltrainingen en houdt van een persoonlijke benadering.

Na haar rechtenstudie heeft Kristel een aantal jaren in Dublin gewerkt voor onder andere IBM en Hertz. Terug in Nederland begon ze in 2001 als taaltrainer NT2 en NT1. In 2008 werd zij hoofddocent Nederlands en leerde ze ook de vele andere kanten van zakelijke taaltraining kennen, waaronder planning, kwaliteitsbewaking en communicatie naar klanten. Ze werkt graag in een hecht team dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit en maatwerk en heeft een helder beeld van wat de mogelijkheden zijn op het gebied van taaltraining. Door haar jarenlange ervaring in de wereld van zakelijke taaltraining kan zij zich goed verplaatsen in klanten, cursisten en collega’s en doorziet ze snel waar de behoeftes liggen.

Bij The Square Mile zorgt Kristel er graag voor dat trainers hun werk goed en efficiënt kunnen uitvoeren en dat het hele proces voor de klant zo soepel mogelijk verloopt. Niet alleen de taaltraining zelf, maar ook de organisatie ervan is een wisselwerking tussen de verschillende partijen. Het team van The Square Mile staat gedurende het hele traject garant voor heldere communicatie en kwaliteit.