Irene Gilhuis

Irene Gilhuis

Irene Gilhuis is verantwoordelijk voor het relatiebeheer en eerste klantcontact. Grote kans dus dat u haar te spreken krijgt als u als nieuwe klant gerichte informatie wenst over zakelijke taaltrainingen. Irene kijkt door uw ogen naar het aanbod en de aanpak van The Square Mile. Zij inventariseert uw wensen en vraagt zich af: op welke wijze help ik deze klant nu écht?

 

Effectieve taaltraining begint bij relatiebeheer

Na jarenlange saleservaring en een periode in het buitenland is Irene sinds 2008 werkzaam in de trainingswereld. Sinds 2013 versterkt ze het team van The Square Mile. Het internationale karakter van het taalinstituut spreekt haar aan, evenals de uitdagingen die relatiebeheer met zich meebrengt. Relatiebeheer is een vak dat Irene tot in finesse beheerst. Kampt u met een taalbarrière, dan vertegenwoordigt zij uw belang binnen ons taalinstituut. Zij legt de basis voor uw langdurige relatie met The Square Mile, zodat u profiteert van een effectieve taaltraining met optimaal rendement.

 

Samen toewerken naar optimaal rendement

Bij Irene kunt u werkelijk elk taaltrainingsvraagstuk neerleggen. Een individuele cursus zakelijk Frans, een groepstraining Duits of een groot opleidingsproject business English. Alles om uzelf of uw medewerkers zakelijk te versterken. Voor het beste resultaat gaat zij een samenwerking met u aan, die is gebaseerd op co-productie. U biedt de inhoudelijke kennis, zij zorgt dat uw wensen worden vertaald naar een dienstverlening die bij u past. Zij gaat door het vuur voor u. Binnen The Square Mile stelt zij een team van trainingsmanager en trainers samen met wie u het trainingstraject opstart. Zo werkt u samen toe naar een succesvolle zakelijke taaltraining op maat.