Hanneke Burger

Hanneke Burger

Hanneke Burger is een van de trainingsmanagers van The Square Mile. Zij organiseert taaltrainingen voor de gehele breedte van de zakelijke markt. Van zakelijke dienstverlening tot ICT en techniek: Hanneke is van alle markten thuis. Met haar organisatietalent en haar tomeloze energie slaagt ze er keer op keer in het mensen naar de zin te maken. Succes verzekerd met Hanneke aan het roer.

Samen werken aan succesvolle taaltraining

Van huis uit is Hanneke Spaanse taal- en letterkundige, maar daarnaast heeft ze een diploma Bedrijfskunde behaald. Met haar opleiding, haar liefde voor talen en haar bedrijfservaring zit ze volledig op haar plek bij The Square Mile. Hier doet ze sinds begin 2015 precies waar ze van houdt: mensen bij elkaar brengen. Samen werken aan een taaltraining die daadwerkelijk rendement oplevert in de dagelijkse werkomgeving. Haar enthousiasme voor de aanpak van The Square Mile vertaalt zich door. Het is niet voor niets dat The Square Mile taaltrainers én opdrachtgevers langdurig aan zich weet te binden.

The Square Mile scoort op klanttevredenheid

Kwaliteit staat voorop als u kiest voor een zakelijke taaltraining van The Square Mile. Dat is een gefundeerde uitspraak, weet Hanneke. The Square Mile werkt alleen met zeer ervaren en hoog gekwalificeerde taaltrainers, die zorgvuldig worden gemonitord. De kwaliteit van de taaltrainingen is dus gegarandeerd. Dat bevestigt ook onafhankelijk meetbureau CEDEO. Al vijf keer op rij weet The Square Mile een klanttevredenheidsscore van 99,1 procent te behalen. Tel daar de uitstekende organisatie van Hanneke en haar team bij op en u weet: The Square Mile staat garant voor succes.