Alan Burnside

Alan Burnside

Taaltrainingen Engels in Amsterdam

Alan Burnside begon zijn carrière als taaltrainer in Egypte. Daarna werkte hij in Engeland, Japan en Italië. Hij werd regelmatig uitgezonden voor opdrachten in Europa en het Midden-Oosten. Alan ziet het leven als een constant veranderd mozaïek van mogelijkheden en locaties. Hij houdt ervan om zich te verdiepen in de verschillende bedrijven waarvoor hij werkt en te leren over de verschillende beroepen van zijn studenten.

 Inhoudelijk maatwerk in een plezierige sfeer

Een training is volgens Alan geslaagd als men met plezier heeft deelgenomen en als de deelnemers in hun dagelijkse praktijk ervaren dat ze efficiënter en met meer zelfvertrouwen in het Engels kunnen communiceren. Al zijn trainingen zijn maatwerk en tijdens de training noteert hij alle feedback. Deze neemt hij bovendien op, zodat deelnemers hier voor de volgende les naar kunnen luisteren en ermee kunnen oefenen.

Alans brede ervaring

Alan heeft lesgegeven binnen uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder: engineering, delfstoffenwinning en de elektrotechnische en medische industrie. Met veel plezier dompelt hij zich onder in al deze verschillende takken en levert hij keer op keer op maat gemaakte trainingen, waardoor deelnemers gemotiveerd en enthousiast naar zijn lessen blijven komen!