Harke Jan van der Meulen

Harke Jan van der Meulen

Taaltrainingen Nederlands in Amsterdam

Harke Jan van der Meulen heeft altijd iets met taal gehad. Hij studeerde Engelse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels geeft hij al meer dan 30 jaar Engelse en Nederlandse les. De laatste jaren richt hij zich met name op Nederlands. Elke cursus is anders en elke cursist biedt nieuwe uitdagingen. Daardoor blijft het werk interessant voor hem.

Motivatie en communicatie

Harke Jan houdt ervan om zijn cursisten te motiveren met inspirerende en interactieve opdrachten. Optimale communicatie staat in zijn lessen centraal. Hij kijkt daarbij goed naar wat zijn cursisten nodig hebben. Hij heeft ervaring in uiteenlopende vakgebieden, waardoor hij goed weet hoe hij vakspecifieke onderwerpen kan integreren in zijn lessen.

Taal en cultuur

In zijn cursussen besteedt Harke Jan niet alleen aandacht aan de taal, maar ook aan culturele aspecten. Cultuur en taal zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij doet dit dan ook met veel enthousiasme. Harke Jan geeft zijn cursisten graag iets extra’s mee. Zoek je een breed georiënteerde, betrokken trainer? Kies dan voor de taaltrainingen Nederlands van Harke Jan van der Meulen.