Taleninstituut Hilversum

Ons taleninstituut Hilversum levert incompany taaltrainingen voor het bedrijfsleven in Hilversum. Van een spoedcursus Frans samen met uw collega’s tot een individuele taaltraining technisch Engels of Chinees. U kunt kiezen uit vele talen voor vele sectoren. Werkt u in Hilversum? The Square Mile is uw taleninstituut in Hilversum!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Zakelijke taaltraining hoog op agenda

De economie van de Gooi en Vechtstreek draait nog steeds op volle toeren. De stad Hilversum voorop, maar samen met gemeenten als Blaricum, Huizen en Laren huisvest de Gooi en Vechtstreek ruim 20.000 bedrijven. In mediastad Hilversum bepalen vooral omroepbedrijven, culturele instellingen en schone industriebedrijven het florerende economische klimaat. En hun ambitie stopt niet bij de Nederlandse grens. Wilt uw organisatie ook internationaal van zich laten horen? Dan doet u er goed aan minstens één buitenlandse taal in al haar finesse te beheersen. Bij ons taleninstituut Hilversum kunt u terecht voor zakelijke taaltrainingen op maat.

Aanpak op maat bij taleninstituut Hilversum

Taleninstituut Hilversum bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Wij combineren klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Onze taaltrainers hebben wij zorgvuldig geselecteerd op vakmanschap enerzijds en inlevingsvermogen en humor anderzijds. Ook afwisseling vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen voor een goede mix van leermiddelen en passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. Of u nu technieken wilt oefenen voor zakelijk schrijven, vergaderen of telefoneren. Bij ons Hilversumse taleninstituut zijn taaltrainingen maatwerk, gericht op uw sector, organisatie en leerdoelen.

Samenwerken op uw werklocatie

Waar zijn maatwerktaaltrainingen het meest effectief? Juist, op uw eigen werklocatie. Daar kunt u aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de taalcursus. Taleninstituut Hilversum gaat daarom graag een samenwerking met u aan voor een incompany taaltraining bij u op locatie. Zo leren wij uw bedrijf ook van binnenuit kennen. Komt u liever naar een van onze trainingslocaties? Dan kan ook! Neem contact op voor alle mogelijkheden.