Roma Baker

Roma Baker

Taaltrainingen Nederlands in Amsterdam

Roma Baker is sinds 2002 CELTA gecertificeerd docent Engels. Bovendien werkt ze als examinator voor internationaal erkende instanties. Roma haalt veel voldoening uit het lesgeven. Of het nu gaat om het schrijven van betere e-mail of het beter begrijpen van een bepaalde structuur, ze geniet er telkens weer van als ze ziet dat haar cursisten vooruitgang boeken. Zij verdiept zich voor elke cursus in het werk van haar cursisten, zodat ze zich in hun dagelijkse bezigheden beter en met meer zelfvertrouwen kunnen uitdrukken.

Zelfvertrouwen en plezier

Roma merkt dat mensen die al op een vrij hoog niveau Engels spreken zich vaak nog onzeker voelen in de communicatie. Ze vindt het belangrijk dat de lessen een veilige ruimte bieden, waar niet alleen geoefend wordt met veelgemaakte fouten, maar waar men ook kan experimenteren met nieuw vocabulaire en moeilijkere structuren. Ze ziet mensen opbloeien en merkt dat haar cursisten plezier krijgen in het Engels spreken.

Flexibiliteit staat voorop

Roma weet hoe moeilijk het kan zijn om in een vreemde taal te werken. Ze doet er dan ook alles aan om haar lessen aan te laten sluiten op de behoeftes van haar cursisten. Als dat betekent dat ze haar lesplan moet omgooien om te werken aan een email of presentatie dan doet ze dat met alle plezier. Elk niveau biedt nieuwe uitdagingen en Roma houdt van deze afwisseling. Zoek je een enthousiaste en behulpzame trainer die inspeelt op jouw behoeftes? Kies dan voor de taaltrainingen Engels van Roma.