Merel Bozua

Merel Bozua

Merel Bozua is sinds maart 2017 enthousiast begonnen met het organiseren van taaltrainingen voor de zakelijke markt. Goede communicatie over doelstellingen en kennisoverdracht gericht op persoonlijke stijl en wensen, zijn voor haar de sleutelwoorden voor succesvolle taaltrainingen.

Brede achtergrond in het (internationale) bedrijfsleven

Merel heeft in verschillende functies bij verschillende organisaties gewerkt in zowel Nederland als in de UK. Na een Hbo-opleiding ‘Tekstschrijven’ en vier leuke jaren als redacteur bij een uitgever, verhuisde zij naar Manchester (UK) en deed daar ervaring op in het internationale bedrijfsleven. Zij heeft gewerkt bij Shell, Exxon-Mobil, Orange en T-Mobile en heeft het Engels tot haar tweede taal gemaakt. Haar ervaring als bedrijfstrainer en opleidingsadviseur komt haar goed van pas in de rol van trainingsmanager bij The Square Mile. Kennisoverdracht is wat haar drijft. Als je iets wilt verbeteren, dan ben je bij Merel aan het juiste adres.

 Taaltraining bij de Square Mile een perfecte match

Met haar pragmatische en resultaatgerichte aanpak is Merel een trainingsmanager waar u met elke leervraag terecht kunt. Zij schept plezier in het helpen ontwikkelen van mensen en creëert graag goede communicatie en werkrelaties. Zij gelooft dat je samen professioneler en sterker bent dan alleen. Zij helpt u graag om samen een perfecte taaltraining te ontwikkelen en organiseren. Van begin tot eind zal zij betrokken zijn en is pas tevreden als u dat bent.