Marcus Grollman

Marcus Grollman

Taaltrainingen Engels in Noord-Nederland

Marcus Grollman heeft een Europese familieachtergrond. Hij is geboren in Londen, maar zijn wortels liggen in Nederland, Ierland, Denemarken, Duitsland en Letland. Van onderwijs gaat zijn hart sneller kloppen. In heel Europa heeft hij lesgegeven op basisscholen, middelbare scholen, taalinstituten en universiteiten. Meer recent was hij sectiehoofd Engels in het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en vakleerkracht Engels op een tweetalige basisschool. Sinds 2015 werkt Marcus als freelance trainer Engels, coach en consultant.

 Engels leren moet relevant én leuk zijn

Engels is in toenemende mate de internationale lingua franca, zowel in het academische als het zakelijke leven. Engels leren is daarom zowel een noodzakelijke uitdaging als een kans om jezelf beter te ontwikkelen. Marcus is ervan overtuigd dat je een taal het best leert als de taaltrainingen relevant én leuk zijn. Hij geeft dan ook geen les volgens een vaste formule. Al zijn cursussen ontwerpt hij op maat naar de behoeften van de deelnemers. Een taaltraining Engels van Marcus is daardoor een complete, moderne en bevredigende leerervaring.

Marcus Grollman: attent en enthousiast

Marcus verzorgt Engelse cursussen voor universiteitsstudenten, senior bedrijfsmanagers, HR-medewerkers, leraren, secretaresses en bijvoorbeeld ziekenhuispersoneel. Elke taaltraining geeft hij met evenveel enthousiasme. Dus wil je meer zelfvertrouwen in de conferentiezaal of kunnen communiceren bij de koffiemachine? Werk je in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel of Flevoland en spreken de woorden attent, modern, zakelijk, enthousiast en plezier je aan? Kies dan voor de taaltrainingen Engels van Marcus Grollman.