Jason Price

Jason Price

Taaltrainingen Engels in Amsterdam

Jason Price werkte jarenlang in de IT en verhuisde in 1996 naar Nederland. Zijn passie voor talen inspireerde hem om een lang gekoesterde wens uit te laten komen en taaltrainer Engels te worden. Jason spreekt Frans, Spaans, Nederlands en Portugees en weet als geen ander hoe het is om een nieuwe taal te leren. Dit helpt hem in zijn werk als trainer, want hij weet precies wat cursisten nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Zelfvertrouwen en vooruitgang

Jason houdt van zijn werk als taaltrainer Engels. Het geeft hem voldoening als hij zijn cursisten kan helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en concrete vooruitgang te boeken. Hiervoor is het voor hem belangrijk dat cursisten zich op hun gemak voelen bij hem als trainer, maar ook in de groep. Hij zorgt dan ook altijd voor een plezierige, ontspannen sfeer, want echte vooruitgang is pas mogelijk als men niet bang is om fouten te maken.

Maatwerk en eigen inbreng

Jason betrekt zijn cursisten voortdurend bij de invulling van de lessen. Hij wil graag exact weten wat zijn cursist nodig heeft om beter te kunnen communiceren. Maatwerk is onmisbaar voor een goed resultaat. Jason heeft ervaring met uiteenlopende branches, waaronder ICT, telecom, financieel, marketing & communicatie en klantenservice. Ben je op zoek naar een veelzijdige, enthousiaste trainer met een persoonlijke aanpak? Kies dan voor de taaltrainingen Engels van Jason.