Angela Wilson

Angela Wilson

De Engelse Angela Wilson is een gekwalificeerde taaltrainer die sinds 2012 taaltrainingen organiseert voor The Square Mile. Haar ervaring als expat, taaltrainer en trainingsmanager helpt haar een goede match te maken tussen bedrijf, deelnemer en taaltrainer. Met ruim dertig jaar werkervaring begrijpt zij de druk van het internationale bedrijfsleven. Dus wilt u succesvol zakendoen in een andere taal? Angela zet zich voor u in.

Taaltraining organiseren een uitdaging

Evenwicht brengen in de wensen van organisaties en deelnemers. De beschikbare tijd en budgetten optimaal benutten. En dan een effectieve taaltraining organiseren waarbij elke deelnemer zijn doelstellingen behaalt. Dat zijn de uitdagingen waar Angela als trainingsmanager voor staat. Voor het beste resultaat put zij uit eigen ervaringen. Angela weet hoe het is om te werken in een ander land en om vanuit het niets een nieuwe taal te leren. Geweldig als het lukt om stapje voor stapje uit te groeien tot een zelfbewuste spreker die plezier beleeft aan internationale contacten.

Taaltraining leidt tot domino-effect

Een presentatie geven aan internationale relaties, een businessdeal sluiten of zonder schroom een collega aanspreken in een vreemde taal. Daar heeft u flink wat zelfvertrouwen voor nodig. Het is Angela’s ervaring dat uw zelfvertrouwen zienderogen toeneemt in een taaltraining van The Square Mile. U ervaart steeds meer succes en plezier naarmate uw taalvaardigheid groeit. De schroom verdwijnt, zakelijke winst is in zicht, u durft steeds meer. Dit domino-effect van een taaltraining vindt Angela mooi om te zien. De taaltraining is geslaagd, alle betrokken partijen zijn tevreden.