Taaltrainingen voor DNB

Taaltraining voor DNB medewerkers (for information on language training in English, click here)

Welkom op de site van The Square Mile (TSM). Wij verzorgen maatwerktrainingen in vele verschillende talen. De informatie hieronder is specifiek bedoeld voor medewerkers van De Nederlandsche Bank. The Square Mile is sinds 2008 leverancier van DNB voor in-company zakelijke taaltrainingen. Wij hebben in de afgelopen jaren al meer dan 600 DNB-collega’s geholpen hun taalvaardigheid verder te ontwikkelen. Wilt u direct inschrijven? Klik dan hier.

Wat kunt u van ons verwachten?
Intensieve en praktische lessen met veel aandacht voor uw persoonlijke behoeften. Vanwege onze langdurige samenwerking hebben wij uw organisatie goed leren kennen. TSM beschikt over een trainersnetwerk met hoog opgeleide, native speakers die bekend zijn met het financiële jargon en DNB-specifiek taalgebruik. Dit wordt door deelnemers ervaren als erg waardevol en stelt ons in staat de training en trainingsmaterialen zoveel mogelijk af te stemmen op uw leerbehoeften. Het is mogelijk om de training individueel te volgen of in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Hierbij dient het leerdoel en het niveau van de deelnemers overeen te komen. De trainingen vinden altijd plaats bij DNB.

Wat verwachten wij van u?
Uw leerbehoeften en vragen staan bij ons centraal. Wij verwachten daarom dat u actief deelneemt aan de lessen en voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk inbrengt. Daarnaast vragen wij u om naast het aantal ingeplande lesuren, rekening te houden met zelfstudieuren en oefenopdrachten. Ook vragen wij u regelmatig om feedback, zodat de trainer snel kan inspelen op uw behoeften en leerwensen.

Hoeveel kost een taaltraining?
Wij hebben vaste tarieven afgesproken met DNB. De trainingsduur varieert meestal tussen de 30 en 40 uur. Onderstaande tarieven zijn voor de daadwerkelijke lesuren met een trainer. Naast deze lesuren ontvangt u ongeveer 20 tot 30 uur zelfstudieopdrachten.

  • Eén deelnemer: €76,33 per uur plus €152,67 intake en eindrapport en €66,15 voor materiaal.
  • Twee tot vier deelnemers: €111,86 per uur plus €152,67 intake en eindrapport en €66,15 voor materiaal per deelnemer

Aanmeldingsproces
Als u in samenspraak met uw leidinggevende heeft besloten een taaltraining bij ons te willen volgen, kunt u zich inschrijven via onderstaande link. Na inschrijving stellen wij uw taalniveau, leerdoelen en wensen vast d.m.v. een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Na de intake ontvangt uw leidinggevende een offerte voor de cursus. Na goedkeuring van de offerte, zal de trainingsmanager van TSM de taaltraining van A tot Z voor u regelen. Lessen zijn wekelijks in blokken van 2,5 of 3 uur. Intensievere training is ook mogelijk, bijvoorbeeld 2x per week of dagelijkse lessen gedurende een korte periode.

Wilt u direct inschrijven? Klik dan hier of neem contact op met Merel Bozua, The Square Mile op 06 4437 45 89