Taaltrainingen voor DNB

Taaltraining voor DNB medewerkers (for information on language training in English, click here)

Welkom op de site van The Square Mile (TSM). Wij verzorgen maatwerktrainingen in vele verschillende talen. De informatie hieronder is specifiek bedoeld voor medewerkers van De Nederlandsche Bank. The Square Mile is sinds 2008 leverancier van DNB voor in-company zakelijke taaltrainingen. Wij hebben in de afgelopen jaren al meer dan 750 DNB-collega’s geholpen hun taalvaardigheid verder te ontwikkelen. Wilt u direct inschrijven? Klik dan hier.

Wat kunt u van ons verwachten?
Intensieve en praktische lessen met veel aandacht voor uw persoonlijke behoeften. Vanwege onze langdurige samenwerking hebben wij uw organisatie goed leren kennen. TSM beschikt over een trainersnetwerk met hoog opgeleide, native speakers die bekend zijn met het financiële jargon en DNB-specifiek taalgebruik. Dit wordt door deelnemers ervaren als erg waardevol en stelt ons in staat de training en trainingsmaterialen zoveel mogelijk af te stemmen op uw leerbehoeften. Het is mogelijk om de training individueel te volgen, of in een kleine groep met DNB collega’s (maximaal 6 deelnemers). Hierbij dient het leerdoel en het niveau van de deelnemers overeen te komen. Voor hogere taalniveau’s bieden wij tevens korte, individuele trajecten gericht op een specifieke vaardigheid (bijvoorbeeld presenteren of rapporten schrijven). De trainingen vinden plaats bij DNB, maar sinds maart 2020 en tot zolang de Corona maatregelen dit vereisen, verzorgen wij de trainingen online.

Wat verwachten wij van u?
Uw leerbehoeften en vragen staan bij ons centraal. Wij verwachten daarom dat u actief deelneemt aan de lessen en voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk inbrengt. Daarnaast vragen wij u om naast het aantal ingeplande lesuren, rekening te houden met zelfstudie uren en oefenopdrachten. Ook vragen wij u regelmatig om feedback, zodat de trainer snel kan inspelen op uw behoeften en leerwensen.

Hoeveel kost een taaltraining?

Wij hebben vaste tarieven afgesproken met DNB. De trainingsduur varieert tussen de 30 en 40 uur voor een traject gericht op alle vaardigheden. De trainingsduur van een kort individueel traject en gericht op een specifieke vaardigheid, varieert tussen de 10 en 20 uur. Onderstaande tarieven zijn voor de daadwerkelijke lesuren met een trainer. Daarnaast dient u rekening te houden met ongeveer 2 uur zelfstudie tussen elke les.

  • Eén deelnemer: €85,68 per uur plus €192,78*.
  • Twee tot zes deelnemers: €107,10 per uur plus €192,78 per deelnemer*.

*dit zijn de kosten voor het inventariseren van leerdoelen, niveaubepaling, samenstellen van maatwerkprogramma, planning & logistiek, certificaat van deelname en eindevaluatie. Materiaalkosten zijn verwerkt in de uurprijs.

Aanmeldingsproces
Als u in samenspraak met uw leidinggevende heeft besloten een taaltraining bij ons te willen volgen, kunt u zich inschrijven via onderstaande link. Na inschrijving stellen wij uw taalniveau, leerdoelen en wensen vast d.m.v. een persoonlijk intakegesprek met de trainer. Na de intake ontvangen u en uw leidinggevende een offerte voor de training. Na goedkeuring van de offerte, zal de trainingsmanager van TSM de planning met u regelen.

Wilt u direct inschrijven? Klik dan hier of neem contact op met Kristel Snellen, The Square Mile op 06 174 62185 of kristel@thesquaremile.nl