Verbeter uw taalvaardigheid met een 20-daagse online Bootcamp Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans

Wilt u in 4 weken tijd uw taalvaardigheden fors verbeteren? Investeer dan in een taalbootcamp van The Square Mile. Train elke (werk)dag 1, 1½ of 2 uur online met uw persoonlijke trainer om vloeiender en zelfverzekerder te kunnen spreken en schrijven in uw doeltaal.

Hoe werkt het?

Uw taalvaardigheden verbeteren vergt discipline en regelmatig oefenen. Wij bieden u een dagelijkse online trainingssessie op een vast tijdstip van maandag tot en met vrijdag (weekenden mogelijk voor die-hards) via Zoom, Skype, Google Meets of Webex. De dagelijkse routine bevordert het leerproces, de korte sessies passen in uw agenda en uw trainer ontdekt hoeveel u kunt geven! Kies sessies van 60, 90 of 120 minuten. Begin vroeg, leer tijdens de lunch of train juist aan het einde van de dag.

Hoeveel kost het?

  • 20 uur verspreid over 20 dagen: €1399 excl. btw, incl. materialen en intake
  • 30 uur verspreid over 20 dagen: €1999 excl. btw, incl. materialen en intake
  • 40 uur verspreid over 30 dagen: €2499 excl. btw, incl. materialen en intake

Wilt u een bootcamp doen met een vriend of collega? Laat het ons weten en wij sturen u een offerte.

Zijn er speciale voorwaarden?

Ja, die zijn er. Dit is een tijdelijke aanbieding voor een speciale prijs. De planning wordt van tevoren in overleg met u bepaald en u kunt geen sessies uitstellen. Bij elke sessie krijgt u 30 minuten huiswerk.

Het taalbootcamp is beschikbaar tot en met mei 2021.

Meld u aan via onderstaand formulier en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. Of ga terug naar onze andere speciale aanbiedingen.