Onze eindejaarsactie

Elk jaar organiseert The Square Mile een eindejaarsactie voor een goed doel. Dit jaar kozen wij KWF Kankerbestrijding. Doet u mee?

Steun KWF Kankerbestrijding samen met The Square Mile

KWF The Square Mile EindStand 4.650

Wij doneren € 50,- aan KWF Kankerbestrijding voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2016. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2016 of 2017 inkopen? Neem dan contact met ons op en boek een taaltraining van 30 uur of meer.

Over KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven zo’n 42 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Voorgaande jaren: KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon en 3FM Serious Request

Vorig jaar brachten de klanten van The Square Mile gezamenlijk € 4.900,- op voor KWF Kankerbestrijding.

KWF-actie-eindstand

In 2014 brachten we samen € 3.250,- op voor Stichting Pink Ribbon. De keuze voor dit goede doel was eenvoudig, omdat er bij een collega plots borstkanker werd ontdekt. Lees meer over de achtergrond van de Pink Ribbon-actie.

Pink ribbon certificaat, hartelijk bedankt voor de donatie

In de jaren daarvoor steunde The Square Mile 3FM Serious Request en haalden we samen met onze klanten geweldige bedragen op. Lees meer over onze 3FM Serious Request-acties.