Wij steunen 3FM Serious Request

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons zeker op de agenda. Daarom dragen wij graag ons steentje bij en steunen al een aantal jaar 3FM Serious Request. Zo proberen we samen met u een geldbedrag op te halen voor het goede doel.

Wij doneren

Voor elke taaltraining van 30 uur of langer, bevestigd tussen 1 november en 24 december, doneerden wij een geldbedrag rechtstreeks aan Serious Request.

2013: Aandacht voor kindersterfte door diarree

Het jaar 2013 stond in het teken van één van de belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen in Sub-Sahara Afrika en Azië: Elk jaar sterven 800.000 kinderen daar aan diarree, elke dag zo’n 2.200 kinderen. The Square mile maakte zich sterk voor dit wereldwijde probleem en haalde samen met u een flink geldbedrag op.

Totaal gedoneerd: € 3.275

2012: Terugdringen babysterfte

3FM focust zich in 2012 tijdens 3FM Serious Request in Enschede op 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar onnodig sterven. Wereldwijd sterft er elke 6 seconden een baby door gebrek aan medische zorg en begeleiding. The Square Mile zet zich ook in voor dit doel, met een prachtig resultaat.

Totaal gedoneerd: € 3.975

2011: This one’s for mama

In 2011 wordt aandacht gevraagd voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin. The Square Mile levert voor de eerste keer een bijdrage aan deze actie. Met succes.

Totaal gedoneerd: € 1.200