Taaltrainingen bij de Rabobank

Wilt u uw carrièrekansen bij de Rabobank vergroten? Verbeter dan uw taalvaardigheid in het Engels, Nederlands, Duits, Frans of Spaans met een maatwerktaaltraining van The Square Mile. U kunt bij ons terecht voor een training op maat in diverse talen, voor verschillende afdelingen en op uw eigen locatie in Nederland.

Maatwerktraining voor de Rabobank-medewerkers

Als medewerker van de Rabobank volgt u een praktische maatwerktraining met veel aandacht voor uw persoonlijke behoeften. U heeft de keuze uit een individuele training of een groepstraining met maximaal vijf andere Rabobank-collega’s. Een groepstraining is alleen mogelijk als leerdoelen en niveaus overeenkomen. U volgt de training op de Rabobank-locatie waar u werkt.

Professionele taaltrainers in bankensector

Dankzij onze ervaring in de bankensector, beschikken wij over een professioneel relevant trainersnetwerk. Onze taaltrainers zijn hoogopgeleide (near)native speakers die bekend zijn met het financiële jargon en uw terminologie. De training en trainingsmaterialen kunnen zij dus goed afstemmen op uw leerbehoeften.

Wat verwachten wij van u?

In de taaltrainingen van The Square Mile staan uw leerbehoeften, leerwensen en leervragen centraal. Daarom vragen wij u regelmatig om voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk en om gerichte feedback. Houdt u ook rekening met een verdubbeling van het aantal uren voor zelfstudie en oefenopdrachten.

Hoeveel kost een taaltraining?

Voor de Rabobank taaltrainingen hanteren wij aantrekkelijke tarieven . Maakt u gebruik van uw persoonsgebonden opleidingsbudget, maak dan nu gebruik van onze aanbieding: €1.499,- voor 15 uur individuele training. Wenst u een langere training, dan kunt u uw budget combineren met dat van uw collega’s. Een gemiddelde taaltraining duurt 30 tot 40 uur. Andere opties zijn in overleg mogelijk.

Bekijk ons trainingsaanbod

Bent u zich aan het oriënteren op een taaltraining? Neem dan contact op met ons. Na een oriënterend gesprek nodigen wij u uit voor een intakegesprek met uw trainer om uw taalniveau, leerdoelen en wensen vast te stellen. Op basis daarvan stellen wij samen met u een trainingsschema op maat op.

Vragen?

Voor meer informatie neemt u contact op met Irene Gilhuis via 071 – 532 3356 of info@thesquaremile.nl

Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.