Taaltraining voor de Politie

The Square Mile is leverancier van taaltrainingen van niveau A0 (beginner) tot en met B2 (zeer gevorderd) voor alle politie-eenheden in Nederland. Wij verzorgen trainingen Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Arabisch, Russisch en andere talen in overleg. U kunt onderstaand formulier gebruiken om informatie aan te vragen. Wij nemen telefonisch contact op om uw aanvraag door te nemen en u een kostenindicatie te kunnen sturen. Liever direct contact over een taaltraining? Bel ons accountteam via 071 – 532 3356 of mail naar politie@thesquaremile.nl.

Privacy. Wij maken uitsluitend gebruik van uw gegevens voor het uitvoeren van onze trainingen. U kunt ons privacybeleid hier inzien. Door uw aanmelding verklaart u zich akkoord met dit beleid.

Individueel inschrijven. Na ontvangst van het contactformulier neemt The Square Mile contact met u op om kennis te maken. Vervolgens stellen wij een kostenindicatie op. Deze heeft u nodig om een Studiefaciliteit aan te vragen. Voordat u zich definitief inschrijft is het noodzakelijk dat u een Studiefaciliteitenbesluit voor 100% vergoeding hebt ontvangen.

Bij uw definitieve inschrijving dient u de volgende informatie te vermelden:

  • Uw contactgegevens inclusief de eenheid waarvoor u werkzaam bent bij de Politie.
  • De kostenplaats en code die vermeld staan op het Studiefaciliteitenbesluit.
  • Het Studiefaciliteit Besluitnummer dat op het besluit vermeld staat.

Groepstrajecten. Wanneer u een training wilt organiseren voor een grotere groep deelnemers, dan kunt u contact opnemen met de HRO Specialist in uw eenheid. Uiteraad kunt u ook hier vooraf informatie bij The Square Mile opvragen.

The Square Mile neemt kwaliteitsborging uitermate serieus. Heeft u op- of aanmerkingen over onze dienstverlening dan horen wij het graag. Heeft u een klacht, dan kunt u dit hier formeel melden. Ons klachtenbeleid leest u hier.