Opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling

Voor uw toekomst is het belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijft u wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In uw huidige baan, of elders. In onze sterk internationaliserende wereld is taalvaardigheid daarom zeer belangrijk. Een goede beheersing van het Engels, Duits, Frans of Spaans opent deuren naar nieuwe carrièrekansen zowel binnen als buiten uw huidige bedrijf. Wist u dat uw opleidingsbudget prima in te zetten is voor het volgen van een maatwerk taaltraining, toegespitst op uw individuele leerdoelen en aandachtspunten?

Volg een taaltraining met jouw persoonlijk inzetbaarheidsbudget

The Square Mile is leverancier van praktijkgerichte taaltrainingen bij veel grote bedrijven en organisaties, waaronder banken en telecomondernemingen. Ons aanbod is toegesneden op de gangbare persoonlijke inzetbaarheidsbudgetten; daarnaast maken wij het mogelijk om uw opleidingsbudget te combineren met andere collega’s. Hierdoor koopt u een substantiële taaltraining in die uw kansen en inzetbaarheid zeker zullen vergroten.

Voorbeeld inzetten persoonsgebonden opleidingsbudget

The Square Mile is preferred supplier voor tal van organisaties in Nederland. Bij één van onze opdrachtgevers ontvangen medewerkers een persoonlijk inzetbaarheidsbudget. Hiervoor kunnen zij bijvoorbeeld een zakelijke taaltraining Engels, Nederlands (NT1 & NT2), Duits of Frans inkopen. De trainingen vinden incompany of ‘op afstand’ plaats via Teams, Webex of Zoom

Medewerkers kunnen zich afzonderlijk van elkaar opgeven voor een taaltraining, of samen. Vervolgens beoordelen wij de verschillende leerdoelen en startniveaus en stellen -als deze voldoende overeenstemmen- collega’s aan elkaar voor om eventueel samen een training te volgen. Zodoende zorgen wij voor een optimale benutting van het budget én voor het versterken van netwerken binnen de organisatie. Ter illustratie:

  • dankzij zijn of haar inzetbaarheidsbudget volgt één deelnemer 10 uur zakelijke taaltraining gericht op diens specifieke wensen;
  • twee collega’s volgen samen 18 uur zakelijke taaltraining;
  • drie collega’s volgen samen 24 uur zakelijke taaltraining;
  • vier collega’s volgen samen 32 uur zakelijke taaltraining.

Wilt u ook uw persoonsgebonden opleidingsbudget inzetten om uw taalvaardigheid te verbeteren? We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen en direct aan de slag te gaan!