Taleninstituut Leiden

Ons taleninstituut in Leiden levert al twintig jaar incompany taaltrainingen voor bedrijven, overheden en non-profits in Leiden. Van een spoedcursus Spaans tot een taaltraining financieel Engels of technisch Duits. Werkt u in of nabij Leiden? Maak dan kennis met taleninstituut Leiden van The Square Mile!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Talenkennis in internationale kennisstad

In Leiden werken duizenden bedrijven, overheden en kennisinstellingen aan een betere wereld. Bijzonder zijn de Universiteit Leiden en het Leiden Bio Science Park, waar ruim zestig organisaties bouwen aan de toekomst van de biotechnologie. Samen met de veelheid aan nationaliteiten en de grote belangstelling voor internationale betrekkingen is Leiden een internationale kennisstad pur sang. Om in dit uitdagende werkklimaat op niveau te kunnen presteren, is het zinvol om meer dan één taal tot in de puntjes te beheersen. Bij taleninstituut Leiden van The Square Mile kunt u terecht voor zakelijke taaltrainingen op maat. Toegespitst op uw persoonlijke leerdoelen, de ambities van uw organisatie én de sector waarin u werkzaam bent.

Fijne leerervaring bij taleninstituut Leiden

Taleninstituut Leiden combineert zakelijke taaltrainingen met een fijne leerervaring. Onze pedagogische organisatie kijkt verder dan de resultaten: een taal leren gaat het beste in een ontspannen leerklimaat met veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak niet alleen brengt met afwisseling, maar ook met humor en inlevingsvermogen? Dat bevalt de aanpak van ons Leidse taalinstituut u vast!

Zakelijke taaltraining op uw werkplek

Maatwerktaaltrainingen boeken het meeste effect op uw eigen werklocatie. Daar kunt u precies aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de lessen. Bovendien leren wij uw bedrijf graag van binnenuit kennen. Taleninstituut Leiden levert daarom vooral incompany taaltrainingen in uw organisatie. Wilt u liever trainen in een van onze professionele trainingslocaties? Dan kan ook! Neem contact op met ons taleninstituut in Leiden.