Taleninstituut Delft

Ons taleninstituut Delft levert incompany taaltrainingen voor bedrijven, overheden en non-profits in Delft. Van een spoedcursus Engels samen met uw collega’s tot een individuele taaltraining Spaans, Duits of Russisch. U kunt kiezen uit vele talen voor vele sectoren. Werkt u in of nabij Delft? The Square Mile is uw taleninstituut in Delft!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Leren in dé kennisstad van Nederland

De Technische Universiteit, diverse onderzoeksinstituten, vele innovatieve start-ups en gevestigde techbedrijven: Delft is een echte kennisstad. Voor diverse sectoren verzorgen wij zakelijke taaltrainingen in Delft: ICT, hightech, offshore, retail, zorg en overheid. Wilt u ook succesvol leren vergaderen, uw klanten correct te woord aan de telefoon of perfecte e-mails en offertes opstellen? Bij ons Delftse taalinstituut kunt u terecht voor succesvolle taaltrainingen voor ieder startniveau, van A1 tot C2. Bent u een absolute beginner of hoeft u alleen de zakelijke finesses van een taal te leren beheersen? Ontdek wat u startniveau is met de taalniveautest van taleninstituut Delft.

Leren is leuk bij taleninstituut Delft

Taleninstituut Delft bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Dus zoekt u een prettige omgeving om uw zakelijke taalvaardigheid te trainen? Leert u graag van een taaltrainer die zijn vak niet alleen brengt met kennis en afwisseling, maar ook met inlevingsvermogen en humor? Maak dan kennis met ons taleninstituut in Delft en ervaar dat leren leuk is.

Taaltrainingen op maat en incompany

Een zakelijke taaltraining heeft alleen effect als die past bij u, uw organisatie en uw werkgebied. Ons taalinstituut in Delft levert daarom puur maatwerk. We houden rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl, maar natuurlijk ook met uw beschikbaarheid. Wij passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. Voor het beste resultaat verzorgen we de taaltraining graag op uw werklocatie. Daar kunt u exact aangeven waar uw leergebieden liggen en bovendien plant u een incompany cursus flexibel in. Gaat uw voorkeur uit naar een andere trainingslocatie? Dan kan ook! Neem contact op met taleninstituut Delft van The Square Mile.