Taleninstituut Arnhem

Ons taleninstituut in Arnhem levert incompany taaltrainingen voor bedrijven, overheid en non-profits in Arnhem. Van een spoedcursus Engels samen met uw collega’s tot een individuele taaltraining Spaans of Chinees. U kunt kiezen uit vele talen voor vele sectoren. Werkt u in of nabij Arnhem? The Square Mile is uw taleninstituut Arnhem!

Neem contact op

Kies uw taal

Bekijk alle taaltrainingen

Kies uw taal

Selecteer uw taalSluit

Innovatief en inspirerend leerklimaat

Zakelijk Arnhem bruist. De ondernemers zijn trots en er is een goede samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid. Het barst er van de innovatieve bedrijvigheid en creativiteit. De omringende natuur, zoals Park Sonsbeek en de Hoge Veluwe, is bovendien een prettige natuurlijke inspiratiebron. Onze taaltrainers komen dan ook graag naar Arnhem toe voor een zakelijke taaltraining op maat. Oefent u graag technieken voor zakelijk schrijven, vergaderen of telefoneren met een taaltrainer die niet alleen zijn vak verstaat, maar ook inlevingsvermogen en humor heeft? Maak dan kennis met taleninstituut Arnhem.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Taleninstituut Arnhem bewijst zich al twintig jaar door een uitgebalanceerde aanpak. Onze pedagogische organisatie combineert klantgerichtheid met een ontspannen leerklimaat en veel persoonlijke aandacht. Maatwerk is volgens ons de sleutel tot succes. Ons taalinstituut in Arnhem levert maatwerk op zes gebieden. Zo houden wij rekening met uw startniveau, leerdoelen en leerstijl, maar natuurlijk ook met uw beschikbaarheid. Wij passen de trainingsvorm zó aan dat die voor u het beste is. Of u nu kiest voor een taaltraining technisch Engels of een taalcursus Nederlands. Wilt u weten wat uw startniveau is? Doe onze taalniveautest.

Samenwerken met taleninstituut Arnhem

Waar zijn maatwerktaaltrainingen het meest effectief? Juist, op uw eigen werklocatie. Daar kunt u aangeven waar uw leergebieden liggen en daar heeft u snel toegang tot de documentatie die u wilt gebruiken in de taalcursus. Taleninstituut Arnhem gaat daarom graag een samenwerking met u aan voor een incompany taaltraining bij u op locatie. Zo leren wij uw bedrijf ook van binnenuit kennen. Komt u liever naar een van de trainingslocaties? Dan kan ook! Neem contact op met ons taalinstituut in Arnhem.