Wet DBA: Dienstverlening The Square Mile 100% toekomstbestendig
Leestijd Minder dan 1 minuut |  
bericht ouder dan 6 maanden

Wet DBA: Dienstverlening The Square Mile 100% toekomstbestendig

Voor een taaltraining voor uzelf of uw medewerkers wilt u alleen zakendoen met een betrouwbare, toekomstbestendige leverancier.  Om flexibiliteit, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid te garanderen werkt The Square Mile met een uitgebreid trainersteam van zzp’ers verspreid over Nederland, dat zorgvuldig geselecteerd is op basis van hun opleiding, achtergrond en ervaring. Door dit brede samenwerkingsverband kunnen wij nagenoeg in alle situaties een optimaal antwoord bieden op uw opleidingsvraag.

Sinds 2017 heeft  de wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) haar intrede gedaan en heeft veel onduidelijkheid gecreëerd in onze branche.  The Square Mile ziet de samenwerkingsverbanden met trainers en klanten als haar belangrijkste kapitaal. Transparantie en duidelijkheid zijn bij ons basiswaarden in zakendoen. Daarom hebben wij onze eigen werkwijze en samenwerkingsovereenkomst aan de fiscus voorgelegd met als doel vooraf goedkeuring te vragen. Na een strenge beoordelingsprocedure heeft de fiscus zowel onze contracten als onze werkwijze  goedgekeurd waardoor wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat onze dienstverlening volledig voldoet aan de wet DBA. Nu en in de toekomst. Er zijn nog maar weinig trainingsorganisaties die dit kunnen zeggen.

Waarom is dit voor u van belang? Omdat een zakenrelatie met The Square Mile begint met transparantie en duidelijkheid en uitgroeit tot verbeterde taalvaardigheid, inzetbaarheid en professionaliteit van uw medewerkers. Dit kunnen wij nu en in de toekomst garanderen.

 

Richard Brame

Directeur, The Square Mile