Taaltraining in het najaar: waar mogelijk “op afstand”
Leestijd 1 minuut |  
bericht ouder dan 6 maanden

Taaltraining in het najaar: waar mogelijk “op afstand”

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Deze maatregelen hebben (wederom) een grote impact op heel Nederland en samen dragen wij de verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Daarom deel ik graag ons beleid voor de komende periode met u als klant.

Waar mogelijk verzorgen wij trainingen “op afstand”

Sinds maart werken wij met succes via Teams, Webex of Zoom. Meer dan 1.000 deelnemers hebben de trainingen met plezier gevolgd, zowel op individuele basis als in groepsverband. Onze opdrachtgevers hechten grote waarde aan het bieden van structuur én continuïteit. Daarin hebben wij naar volle tevredenheid kunnen voorzien.

De laatste maanden hebben wij rekening gehouden met een eventuele nieuwe lockdown. Bij alle groepstrainingen hebben wij het aantal deelnemers beperkt, waardoor een “op afstand” oplossing uitstekend werkt én goede resultaten biedt. Concreet betekent dit het volgende:

  • Volgt u of een collega momenteel een één-op-één training “incompany”? In ons aller belang vinden wij het verstandig om deze trainingen indien mogelijk op afstand te vervolgen via Teams, Zoom of Webex. Deelnemers ontvangen een mail van hun trainer waarin hun medewerking hierin wordt gevraagd. 
  • Groepstrainingen. Werken de deelnemers opnieuw vanuit huis? Dan zetten wij de trainingen voort via Teams, Webex of Zoom. Uw contactpersoon bij The Square Mile neemt contact op met de deelnemers om dit te organiseren.

Incompany trainingen blijven mogelijk wanneer het niet anders kan.

Zijn er specifieke omstandigheden waaronder een training “in-company” door moet gaan, dan blijft dit mogelijk. Wel vragen wij hierbij aandacht voor ons Covid-19 protocol. Mocht uw trainer tot een kwetsbare groep behoren, dan bestaat de mogelijkheid dat wij een andere trainer inzetten.

In overleg blijven

U bent maatwerk en oplossingsgerichtheid van ons gewend en daar kunt u op blijven vertrouwen. Gezien onze ervaring gedurende de laatste 6 maanden, zien wij de komende periode met vertrouwen tegemoet en kijken wij uit naar een warme samenwerking in deze uitdagende tijden. Mocht u specifieke aandachtspunten voor ons hebben, neemt u dan gerust contact met mij op. Heeft u vragen met betrekking tot een specifieke training, neem dan contact op met uw contactpersoon bij The Square Mile.

Richard Brame, directeur, The Square Mile.