Namens Stichting Pink Ribbon: Bedankt!

Dankzij de steun van onze klanten hebben wij met onze decemberactie in 2014 maar liefst € 3.250,- opgehaald voor Sichting Pink Ribbon. Zij zijn ons daar erg dankbaar voor. Op onze beurt zijn wij onze klanten erg dankbaar voor hun inzet. Lees meer over de actie.

Het antwoord van Stichting Pink Ribbon

Hartelijk bedankt voor jullie donatie van € 3.250,- aan Stichting Pink Ribbon. We zijn jullie, mede namens alle borstkankerpatiënten, ontzettend dankbaar voor deze steun. 

Stichting Pink Ribbon financiert onderzoeken die zorgen voor een beter en langer leven voor borstkankerpatiënten. Dankzij donaties zoals die van jou jullie hebben we al veel bereikt. Zo is borstkanker uit de taboesfeer gehaald en bespreekbaar gemaakt. Eenduidige voorlichting voor vrouwen met borstkanker is mogelijk gemaakt. De borstkankerzorg is inzichtelijk gemaakt voor patiënten en de psychosociale zorg voor borstkankerpatiënten is op de kaart gezet.

Maar er is ook nog veel te doen op het gebied van borstkanker. Jaarlijks wordt bij 16.000 mensen waaronder 85 mannen de diagnose borstkanker gesteld. En het aantal borstkankerpatiënten blijft helaas stijgen. Wij blijven ons dan ook inzetten voor hen!

Het team van Stichting Pink Ribbon bedankt jou en alle medewerkers van The Square Mile voor jullie inzet!

Wij hopen dat jullie ons volgend jaar weer wilt steunen.

Nogmaals hartelijk dank voor je jullie steun!

Met vriendelijke groet, 

José ’t Hart
Stiching Pink Ribbon 

2013 en eerder: 3FM Serious Request

In eerdere jaren steunde The Square Mile al 3FM Serious Request en haalde samen met de klanten geweldige bedragen op.

Lees meer over onze 3FM Serious Request acties