Sarah Haynes

Sarah Haynes

Taaltrainer Engels in Utrecht en omstreken

Sarah Haynes is van oorsprong musicus en muziekdocente. Sinds 1999 verzorgt zij ook taaltrainingen Engels op alle taalniveaus. Haar doelgroep is zeer gevarieerd. Van studenten voor het Cambridge-examen tot nationale overheden. Haar zakelijke klanten komen veelal uit de culturele, juridische of financiële sector, maar bijvoorbeeld ook uit het onderwijs, de beveiliging en de klantenservice. Sarah Haynes is dus een veelzijdige taaltrainer Engels.

Taaltrainer Engels, musicus én tekstschrijver

Sarah Haynes is van veel markten thuis. Naast haar muziek- en taaltrainerscarrière heeft ze zich bekwaamd in tekstschrijven en vertalen. Cursisten kloppen dan ook graag bij haar aan voor taalcursussen die specifiek zijn gericht op presenteren, rapporteren of academische schrijfvaardigheden. Een taaltraining in de omgeving van Utrecht nodig? Sarah Haynes reist graag naar je toe. Ook voor taaltrainingen Engels in Apeldoorn, Amsterdam of Arnhem.

Sarah Haynes biedt inspiratie voor werkpraktijk

Content leveren die aansluit bij de leerbehoefte én de werkpraktijk. Daar staat Sarah Haynes om bekend. Zowel beginners als gevorderden inspireert zij met haar praktijkgerichte en enthousiaste manier van lesgeven. Hoe haar lessen zijn ingericht? Ze laat mensen zo veel mogelijk zelf aan het woord. Converseren, reproduceren, oefenen, evalueren en samen reflecteren. Sarah Haynes biedt een leerervaring die je niet meer vergeet.