Eindejaarsactie 2019: Stofwisselkracht

Per jaar krijgen zo’n 800 kinderen in Nederland de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18e verjaardag terwijl er nog veel te weinig onderzoek wordt gedaan naar het voorkomen en eventueel genezen van deze ziekte.

Al een aantal jaar steunen wij Stofwisselkracht door in juni mee te rijden met de Stofwisseltoer. Elk jaar zien wij van dichtbij de gevolgen van stofwisselziekte voor de kinderen en hun gezinnen. Daarom heeft The Square Mile dit jaar Stofwisselkracht gekozen als ons goede doel voor de eindejaarsactie in november en december.

Wij doneren € 50,- aan Stofwisselkracht voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2019. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2019 of 2020 inkopen? Neem dan contact op en doe mee. Samen hopen wij € 5.000,- op te halen om het uitbannen van Stofwisselziekte een (klein) stapje dichterbij te brengen.

Eindejaarsactie 2018: KWF

Kanker raakt ons allemaal. Collega’s uit ons team, evenals meerdere opdrachtgevers, zijn door deze ziekte persoonlijk getroffen. Dit is de reden waarom wij het KWF van harte ondersteunen. Onze campagne levert ieder jaar een mooie bijdrage op en brengt ons dichter bij elkaar.

Steun KWF Kankerbestrijding samen met The Square Mile

Wij doneren € 50,- aan KWF Kankerbestrijding voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2018. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2018 of 2019 inkopen? Neem dan contact met ons op en doe mee. Samen hopen wij € 5.000- op te halen voor KWF.

Eindejaarsactie 2017. In memoriam: Debbie Burghard

Elk jaar organiseert The Square Mile een eindejaarsactie voor een goed doel. Op 4 september jl. verloren wij een van onze trainers, Debbie Burghard, op 44-jarige leeftijd aan kanker. Debbie was een geweldige trainer en collega en een sterke, interessante vrouw. Haar levenslust, moed en humor tijdens haar ziekte waren een inspiratie voor ons allemaal.

Deze vreselijke ziekte heeft ook dit jaar meer van onze vrienden en collega’s getroffen en daarom kiezen wij weer voor KWF Kankerbestrijding als goede doel voor onze eindejaarsactie. Wij willen met deze actie onze steun betuigen aan iedereen die wij kennen die door deze vreselijke ziekte getroffen is, en hen laten zien dat wij met hen meeleven. Doet u met ons mee?

Steun KWF Kankerbestrijding samen met The Square Mile

Wij doneren € 50,- aan KWF Kankerbestrijding voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt tussen 1 november en 31 december 2017. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gaat u dit jaar nog een taaltraining voor 2017 of 2018 inkopen? Neem dan contact met ons op en boek een taaltraining van 30 uur of meer.

Voorgaande jaren: KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon en 3FM Serious Request

De afgelopen twee jaar brachten de klanten van The Square Mile gezamenlijk in totaal € 9.550,- op voor KWF Kankerbestrijding.

In 2014 brachten we samen € 3.250,- op voor Stichting Pink Ribbon. De keuze voor dit goede doel was eenvoudig, omdat er bij een collega plotseling borstkanker werd ontdekt. Lees meer over de achtergrond van de Pink Ribbon-actie.

In de jaren daarvoor steunde The Square Mile 3FM Serious Request en haalden we samen met onze klanten geweldige bedragen op. Lees meer over onze 3FM Serious Request-acties.