Early Bird English groepstraining: 10 uur voor €325 excl. btw (tijdelijke aanbieding)

Begin uw dag met een taalles van één uur, van 8:00 – 9:00, onder begeleiding van een gekwalificeerde, ervaren trainer en profiteer van de mogelijkheid om uw werkgericht Engels te verbeteren.

The Square Mile biedt één uur durende groepslessen Engels vroeg in de ochtend voor groepen van 4-8 deelnemers, in combinatie met 3 maanden toegang tot een online leeromgeving. Het niveau is ‘Intermediate’ (B1/B2). De lessen zijn op woensdag- en vrijdagochtend, 10 lessen van één uur. Met behulp van ‘Lingo@Work online Business English materials’ gaat u aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Uzelf, uw werk en uw bedrijf zelfverzekerd presenteren
  • Vergaderen en discussiëren
  • Effectief communiceren: duidelijk en tactvol
  • Een goede e-mail schrijven
  • Een professionele presentatie geven

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden en uw deelname te bevestigen. Vermeld hierbij uw factuurgegevens. Uw trainer zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een korte video conferencing intake met als doel uw niveau te bepalen en de verbinding te testen. Trainingen starten bij een minimum van 4 deelnemers.

Planning: de volgende training start 13 mei 2020, woensdagen en vrijdagen.

Meld u aan via onderstaand formulier en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. Of ga terug naar onze andere speciale aanbiedingen.