Doe mee en steun Pink Ribbon met The Square Mile

Elke november en december steunt The Square Mile een goed doel. Dit jaar is één van onze collega’s getroffen door borstkanker. Zij is gelukkig weer op weg naar volledig herstel en als team willen wij dan ook iets terugdoen voor haar en voor alle andere borstkankerpatiënten. Zo proberen we dit jaar samen met u ten minste € 3.000,- op te halen voor Stichting Pink Ribbon.

Hoe het werkt

Wij steunen € 50,- aan Stichting Pink Ribbon voor elke training van 30 uur of meer die u bevestigt. Doet u ook mee?

Neem dan contact met ons op en boek nu een taaltraining van 30 uur of meer.

“Het krijgen van borstkanker zet je wereld op z’n kop. Je komt in een molen terecht waar je niet meer uit kunt stappen. Pas wanneer je zelf in de molen zit, merk je hoeveel onderzoek gedaan wordt naar betere behandelmethodes en het effect hiervan op patienten. Dankzij frequente controles, goed advies en het juiste behandelplan ben ik op weg naar herstel. Samen met mijn collega’s hopen wij veel geld op te halen voor Stichting Pink Ribbon om ons steentje bij te dragen. Doet u ook mee?” 

– Ingrid Helsloot, training coordinator The Square Mile.

Wat Stichting Pink Ribbon doet

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding èn een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Doe mee en steun Stichting Pink Ribbon

Voor elke training van 30 uur of meer die u in november of december 2014 bevestigt, doneren wij € 50,- aan Stichting Pink Ribbon. De training zelf kan in 2014 of 2015 van start gaan. Doet u ook mee?

Neem dan contact met ons op en boek nu een taaltraining van 30 uur of meer.

2013 en eerder: 3FM Serious Request

In eerdere jaren steunde The Square Mile al 3FM Serious Request en haalde samen met de klanten geweldige bedragen op.

Lees meer over onze 3FM Serious Request acties