Blended learning

Bij The Square Mile telt het resultaat in uw beroepspraktijk. Om maximaal rendement te realiseren, werken wij in iedere taaltraining met een mix van leermiddelen. Al sinds onze oprichting in 2002! Deze manier van werken heet ‘blended learning’.

Mix van leermiddelen voor maximaal rendement

In onze blended-learningmethode combineren wij beproefde klassieke trainingstechnieken met digitale en online leermiddelen. Wij zorgen voor een algehele trainingservaring op de vier deelgebieden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. In onze taaltrainingen is onder meer ruimte voor interactie, rollenspellen, videomateriaal en e-learning. Verder geldt: hoe meer eigen materiaal wij van u ontvangen, hoe gerichter wij de taaltraining kunnen aanbieden.

Leertechnologieën up-to-date en afgestemd op u

Blended learning is verre van nieuw, maar leertechnologieën zijn wel aan verandering onderhevig. Wat werkt wel en wat niet? The Square Mile houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten en blijft de eigen blended aanpak vernieuwen. Wij gebruiken de nieuwste apps om u te bereiken. En zorgen dat de leermiddelenmix past bij uw doelstellingen en leervoorkeuren. Voor de een werkt coaching; voor de ander online leren. Blended learning: altijd persoonlijk!